Végre elkészült. A letöltési linket hamarosan megtaláljátok a "Letöltések" menüpont alatt.

Pár szó a pluginról: elsősorban azoknak hasznos, akik ROM főzőcskére adják a fejüket. Amikor az ember elkezd a ROM-hoz hozzáadni dolgokat bizony hamar méretkorlátba ütközhet... ilyenkor jön a takarítás. Az egyértelmű dolgokon kívül van még egy lehetőség a helytakarításra: a felesleges nyelvek eltávolítása. Ezzel átlagosan 30-40%-al csökkenthető az alkalmazások mérete. Persze nem csak a ROM szakácsok hasznos eszköze lehet, azok is használhatják, akik "csak" bizonyos alkalmazások magyarítására használnák. Bár ebben az esetben egy kis trükközésre lesz szükség (de erről majd később)

Telepítés: A plugin egy shell script, ami linux környezetben fut. Nem kell megijedni azoknak sem, akik nem ismerik a linuxot. Ugyanis a cygwin segítségével ők is boldogulnak. Ha van működő linux és Android Kitchen párosod, akkor elég a scriptet a scripts/plugins könyvtárba másolnod és a kitchen könyvtárszerkezetén belül valamelyik könyvtárba másolni, illetbe linkelni az apktools.jar, illetve az aapt-t programot.
Ha nincs linuxod, akkor telepítsd a cygwin-t, majd a dsixda Android Kitchen-t majd másold a scripts/plugins könyvtárba a plugint. Hozz létre az Android Kitchen könyvtárán belül egy apktools könyvtárat és másold oda az apktools.jar, illetve az aapt.exe fájlokat.

Használat: Mind a Kitchen, mind a plugin angol nyelvű ezért nem árt minimális angol nyelvtudás. A plugint a következő képp éred el: 0 (ADVANCED OPTIONS), 24(Miscellaneous options / plugin scripts), maj itt a Lang_tools (szám a telepített pluginoktól változó, ezért nem írok.)
Ha ROM főzőcskéhez használod és rendszer alkalmazasákat is moddolni alkarsz, akkor mielőtt hozzákezdenél az 1,2 menüpont futtatása kötelező, ellenkező esetben nem. Ha csak magyarításhoz akarod használni, akkor a Kitchen könyvtárába hozz létre egy "WORKING_"-előtaggal kezdődő könyvtárat (Kötelező a nagybetű!!!), majd azon belül egy system/app struktúrát és ide másold a magyarítani kívánt alkalmazásokat.

 

Haználjátok egészséggel! :)