Huawei & Android Stuffs

Minden ami, Android... Minden ami Huawei...

Google account törlése HARD RESET nélkül

A már létrehozott google account eltávolítása a telefon által nyújtott lehetőségek között sajnos nem lehetséges, de mint mindenütt itt is van egy kiskapu. Ahhoz, hogy ezt meg tudd csinálni természetesen rootolva kell, hogy legyen a telefonod. A művelet egyszerű, egy olyan fájlkezelővel, amely képes kezelni a rendszermappákat is (pl. Total Commander ) töröld a /data/system/accounts.db fájlt, majd indítsd újra a telefont. Voálá... :)

Tovább

Alkalmazások letöltése A "Google Play"-ről PC-re

A Chrome böngésző egy pluginján keresztül lehetőség van arra, hogy a "Google Play"-ről közvetlenül a PC-re töltsünk le alkalmazásokat és játékokat. A plugin-t letöltheted innen. A plugin használatához szükséged lesz a telefonod "Device ID"-jére, az ehhez szükséges alkalmazás szintén megszerezhető az oldalról. (A Google Play-re mutató link, aki nem tudja használni a Play-t wifi, stb hiányában, annak itt egy alternatív lehetőség)

Tovább

dsixda Android Kitchen - Lang Tools plugin.

Végre elkészült. A letöltési linket hamarosan megtaláljátok a "Letöltések" menüpont alatt.

Pár szó a pluginról: elsősorban azoknak hasznos, akik ROM főzőcskére adják a fejüket. Amikor az ember elkezd a ROM-hoz hozzáadni dolgokat bizony hamar méretkorlátba ütközhet... ilyenkor jön a takarítás. Az egyértelmű dolgokon kívül van még egy lehetőség a helytakarításra: a felesleges nyelvek eltávolítása. Ezzel átlagosan 30-40%-al csökkenthető az alkalmazások mérete. Persze nem csak a ROM szakácsok hasznos eszköze lehet, azok is használhatják, akik "csak" bizonyos alkalmazások magyarítására használnák. Bár ebben az esetben egy kis trükközésre lesz szükség (de erről majd később) Tovább»

Tovább